Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

SOPOT-Spanie u Bogdana

Adres obiektu ul.Helska ,ul.Mazowiecka, ul.Pułaskiego, 81-862 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Bogumił z Łodzi
Dodano: 2016-09-09
Pobyt od: 2016-09-01 do 2016-09-09 IP: xx.79.228.204
 
 
    

Przebywałem w apartamencie przy ul.Helskiej 3 i jedno słowo rewelacja.Przyjemny apartamencik w pełni wyposażony,parkowanie na terenie zamkniętym,wszędzie blisko i do tego przesympatyczny właściciel.A że i pogoda nam dopisała ,to wszystko mieliśmy tak jak należy,bez problemów i przyjemnie spędzony czas na morzem.Dziękujemy i na pewno jeszcze powrócimy. Pozdrowienia z Łodzi


Bogumił z Łodzi - opinia o obiekcie SOPOT-Spanie u Bogdana
 
 

Artur i córka Marysia
Dodano: 2014-05-08
Pobyt od: 2014-04-26 do 2014-05-02
 
 
 

Super mieszkanie na Pułaskiego wszędzie blisko córka była zachwycona 100% zgodność z opisem polecam


 
pawel
Dodano: 2010-07-11
 

super mieszkanie na pulaskiego polecam bylem w tamtym roku i znowu sie wybieram bardzo mile malrznstwo


 
Ewa G. z córeczką Julią z O.
Dodano: 2007-05-27
 

Fanatstyczny Sopot, fantastyczna kawalerka na ul.Pułaskiego,fantastyczni właściciele!!!!. Wszystko zgodnie z opisem na stronie, kameralnie, swobodnie,spokojnie bezpiecznie, wygodnie i blisko (wszędzie)...gorąco polecam...Ja i córeczka byłyśmy zadowolone..Dziękujemy bardzo!!!!


 
Dziewczyny z woj.kujawsko-pomorskiego
Dodano: 2006-06-13
 

Spędziłyśmy tylko weekend-a szkoda-było super-sympatycznie,przytulnie.Wybieramy się jeszcze w sierpniu.Polecamy!


 
KASIA I MICHAŁ
Dodano: 2006-05-08
 

Gorąco polecamy kawalerkę na ulicy Pułaskiej. Jest bardzo przytulna, niekrępująca. Dużym atutem jest to, że znajduje się niemalże przy głównej ulicy. Wszędzie jest blisko. Wszystko zgodne w 100% z opisem na stronie. Bardzo sympatyczny Właściciel.


 
Teresa Wypiór
Dodano: 2006-02-15
 

Gościliśmy u Pana bogdana w zeszłym roku. Było fantastycznie .Chcielibysmy się wybrać również i w tym roku. Szczerze polecam.


 
Paulina Pachulska
Dodano: 2005-08-03
 

Sympatycznie, swobodnie, niekrępująco - wszystko zgodnie z opisem na stronie. Polecam!


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie